NOU! OFERTA SUMMER SCHOOL CONIL VA ASTEAPTA LA NOI PE SITE!

Dragi parinti, Before & After School CONIL are si pentru aceasta vacanta de vara, o oferta speciala pentru copii, cu activitati atractive, foarte diverse, educative si distractive in acelasi timp!
Oferta este valabila incepand cu 22 iunie 2015, ESTE DEJA DISPONIBILA PE SITE-UL CONIL.RO si include doua tipuri de tarife, in functie de programul pentru care se va opta, dupa cum urmeaza:

– Daca se opteaza doar pentru una sau doua saptamani tematice, pretul pe saptamana este de 400 RON;

– In cazul in care se doreste doar supraveghere, fara participare la activitatile mentionate, tariful este de 850 ron / luna, care include: 3 mese / zi, supraveghere si efectuarea temelor de vacanta (orar 8,00 – 18,00);

– Daca se opteaza pentru o luna intreaga de Summer School, tariful este de 1050 ron / luna si include trei saptamani tematice de Summer School la alegere si supraveghere, cu efectuarea temelor de vacanta (600 ron taxa de baza plus 150 ron /saptamana – minim 3 saptamani la alegere). Aceasta luna poate fi luata si separat respectiv o saptamana in iulie si 3 saptamani in august.

DISCOUNT: In cazul inscrierii a 2 copii din aceeasi familie, acestia beneficiaza fiecare de o reducere de 10% din tariful de baza, respectiv 600 ron.

NOTA: Programul Summer School CONIL se desfasoara doar la sediul CONIL Kindergarten & After School Cotroceni, copiii din celelalte sedii CONIL fiind preluati la ora 9,00 si transportati cu bus-urile la sediul central (transport gratuit);

Va multumim si va asteptam, Echipa Summer School CONIL!

Link util:
OFERTA SUMMER SCHOOL CONIL

summer-school-conil-2015-fata
image-7820

summer-school-conil-2015-verso
image-7821

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*