O lectie de scoala de … televiziune, oferita de STV Junior, la After School CONIL Cotroceni

Zi speciala, astazi, la CONIL Cotroceni: partenerii nostri de proiect STV Junior – Scoala de Televiziune pentru copii “Tudor Vornicu” au oferit “juniorilor” de la CONIL o lectie demonstrativa de scoala … de televiziune!
Trei dintre profesorii STV Junior, Ioana Maria Moldovan (cunoscut realizator si prezentator la Prima TV), Carmen Ivanov (dictie) si Catalin Stanciulescu (actorie) , au sustinut pentru copiii After School CONIL o prezentare interactiva extrem de interesanta si atractiva a cursurilor STV Junior, cu jocuri si exercitii amuzante de actorie si dictie.
Copiii s-au distrat pe cinste, dar au si invatat multe lucruri noi!

Inca doua astfel de lectii sunt programate saptamana viitoare, la sediile After School CONIL Ghencea (2 iunie) si After School CONIL Staicovici (5 iunie).

In cadrul parteneriatului cu STV Junior, la CONIL ne propunem sa formam, in cadrul unor cursuri de specialitate pe intelesul lor, copiii, incepand cu varsta de 5 ani. Cursurile se vor desfasura la sediul Scolii de Televiziune, pe platourile si in studiourile Prima TV, in fiecare zi de sambata.
Toti copiii inscrisi la cursurile Scolii de Televiziune vor apare la “Jurnalul STV Junior”, in fiecare sambata, de la ora 10, la Prima TV!

LINK-URI UTILE:

SITE STV JUNIOR

FACEBOOK SCOALA DE TELEVIZIUNE STV JUNIOR

Prezentare STV Junior Mai 2015

Mai mult, va mai anuntam ca, in luna august, vor fi organizate la CONIL’s Camp Vadu Anei, 2 serii de tabere “Scoala de Televiziune Junior”, unde copiii vor filma un serial TV care va fi transmis la Prima TV pe parcursul anului viitor. Mai multe detalii despre tabere, in curand!

Va multumim si asteptam cu drag copiii la scoala … de televiziune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*