Ne pregatim de CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a XI-a! (24 mai 2015 , Sala Mare si Sala Mica , Palatul National al Copiilor)

Dragi parinti si prieteni ai CONIL,

avem placerea sa va anuntam ca duminica, de 24 mai 2015, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala (Sala Mare si Sala Mica), va avea loc editia de vara a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, ajuns deja la editia a XI-a!

CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, tipici si cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind sprijinirea integrarii copiilor atipici prin implicarea lor in activitati artistice si incurajarea acestora sa apara fara emotii in fata publicului.
Pe scena festivalului sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.
Programul bogat al festivalului include muzica – interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri modern si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii de gimnastica sau arte martiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi, din foaier, atelierele distractive si creative pentru cei mici, concursurile si animatia!

Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, Asociatia 3 M si Profesorul de joaca Leon Magdan.
Avem alaturi parteneri de nadejde precum: Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Scoala de Televiziune STV Junior.

Invitati speciali: actorul Leon Magdan, cu un moment inedit de teatru de umbre prezentat si premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, micile vedete ale Scolii de Televiziune “Tudor Vornicu” STV Junior, Trupa de teatru de marionete “Clopotel” si multe alte surprize.
Intrarea este libera, iar distractia si voia buna – garantate! Va asteptam pe toti cu drag!

Organizatori: Asociatia CONIL, Asociatia 3M si Profesorul de joaca Leon Magdan
Parteneri: Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Scoala de Televiziune STV Junior
Sponsori: Grupul Editorial CORINT, Aqua Carpatica, Biofarm

Parteneri media: Radio Trinitas; Estrada TV; gradinitebucuresti.ro; calendarulcopiilor.ro; greatfashion.ro; cursuripentrucopii.ro; gradinite.com; urbankid.ro; vinsieu.ro; agendaculturalapentrucopii.ro; romaniapozitiva.ro; florigamibonsai.ro; GoKid.ro; mamicilasuperlativ.ro; Asociatia S.U.P.R.A.; Asociatia Ed4lead; e-studio.ro; revista BUBU; EducatiePRO.ro; ACS United Soccer Bucuresti, Asociatia EDU Sfera, UNAWE in Romania.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
www.conil.ro
Iuliana Berca – Event Project Manager
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44
E-mail: marketing@asociatiaconil.ro

LOGO CONIL 2
image-7228

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*