Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2016, un loc al faptelor bune! Mesajul emotionant al Asociatiei M.A.M.E.

Film Targul Micilor Mestesugari 2016 la Divertiland

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2016, organizat de Asociatia CONIL la Divertiland Playland Pipera, a fost si un loc al bucuriei, al zambetelor si al faptelor bune!
Prietenii Asociatiei CONIL, parteneri de nadejde in multe dintre proiectele noastre, Asociatia M.A.M.E., ne-au trimis un mesaj emotionant, pe care vi-l transmitem si dvs., cu mentiunea ca si noi le multumim tuturor participantilor, inca o data, pentru ca au luat parte la eveniment si au ajutat astfel, poate fara sa stie, la rezolvarea unor situatii dificile de viata!

“Dorim sa va multumim, in numele Asociatiei M.A.M.E. si al copiilor bolnavi pe care ii ajutam, pentu faptul ca ne-ati permis in ziua de 27 martie sa venim cu martisoarele realizate manual de voluntarii organizatiei la Targul “Micilor Mestesugari si Antreprenori” ce a avut loc la DivertyLand – PlayLand.

Suma obtinuta in urma valorificarii martisoarelor a fost in valoare de 1.064 lei si va asigura plata unor investigatii medicale de care are nevoie Dragos Condescu, un baietel in varsta de 8 ani, diagnosticat cu tumoare craniana si Riana Parnescu, o fetita in varsta de 5 ani, diagnosticata cu cancer la rinichi. Medicii le-au recomandat sa efectueze cateva investigatii medicale care sunt decontate de CNAS doar partial. Parintii au venituri extrem de mici si nu reusesc sa faca fata cheltuielilor aparute de la diagnosticarea micutilor cu aceasta boala grava, lucru care i-a determinat sa solicite sprijinul nostru.

Va multumim inca o data pentru implicarea voastra si ne dorim sa va avem alaturi si cu alte ocazii pentru ca, impreuna, sa oferim o sansa in plus la viata copiilor diagnosticati cu cancer si alte afectiuni grave de care Asociatia M.A.M.E. se ocupa de aproape 7 ani!

Maria Culescu
Presedinte, Asociatia M.A.M.E.

Si pentru ca astazi este Ziua Mamei si a Femeii, dorim tuturor doamnelor si mamicilor multa sanatate, bucurii si soare in suflet, echipa CONIL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*