TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI CONIL 2016, UN FRUMOS EVENIMENT IN SCOP CARITABIL, DEDICAT PRIMAVERII SI MARTISORULUI!

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori editia a VII-a, organizat in data de 27 februarie 2016 de Asociatia CONIL in parteneriat cu Divertiland Playland, s-a dovedit a fi un eveniment de succes, care a adus sambata, la locul de joaca la Divertiland Pipera, un numeros public – peste 1200 de persoane!

Trofeul Targului, acordat pentru incasarile realizate in urma vanzarilor de martisoare si decoratiuni la stand, a revenit gradinitelor CONIL Kindergarten Crangasi & 13 Septembrie, pe care le felicitam din toata inima! Pe locurile 2 si 3 la vanzari s-au clasat Gradinita VIP si Clubul Little Artist.

Dedicat primaverii si sarbatoririi Martisorului, targul a avut si un scop caritabil (jumatate din incasarile de la standuri a mers in beneficiul proiectelor Asociatiei CONIL si ale copiilor cu nevoi educationale speciale), dar si-a propus in primul rand incurajarea talentelor de antreprenori, mestesugari si comercianti ale copiilor din randul gradinitelor, After School sau a cluburilor!

Evenimentul a adus pe scena artistica de la parcul de distractii si numerosi mici artisti – solisti, trupe de dans, interpreti vocali sau instrumentali – care si-au incantat publicul cu momente de neuitat! Ziua a fost completata cu distractie pe cinste pentru cu copii la toate atractiile locului de joaca.

Felictari tuturor, multumim participantilor si publicului! Le dorim tuturor o primavara cat mai frumoasa, un Martie cat mai insorit si infloritor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*