Talentatii mestesugari de martisoare si felicitari de la Scoala Primara CONIL Ghencea, in pline pregatiri pentru Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2016! Sambata va asteptam cu drag la Divertiland Playland Pipera!

Va asteptam cu drag sambata, 27 februarie, la Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori!

Targul Martisorului organizat de Asociatia CONIL in parteneriat cu Divertiland se va desfasura intre orele 10.00 – 18.00 la Divertiland Playland Pipera, Sos. Pipera nr. 59, sector 2.
Sunt invitate sa participe gradinite si scoli din Bucuresti care vor expune lucrarile copiilor – martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D – avand ca tematica martisorul si sosirea primaverii.

SCOPUL targului consta atat in incurajarea copiilor de a-si dobandi si exersa spiritul antreprenorial, de afirmarea talentelor artistice, a creativitatii copiilor si a abilitatilor de lucru in echipa, cat si in promovarea institutiilor participante.

Lucrarile vor fi negociate si vandute chiar de catre copii – parintilor si publicului larg, iar suma obtinuta de fiecare institutie se va folosi, partial (50%), in scop caritabil, in beneficiul programelor Asociatiei CONIL, pentru copiii cu nevoi speciale si copiii din medii devaforizate.

Copiii si parintii vor achita biletul de intrare la locul de joaca: 20 lei/copil si 15 lei/adult, care va avea incluse atractiile locului de joaca pentru toata ziua (tobogane, carturi, pista de ski, derdelus, carusel, perete de escalada, mese de hockey, fusball, masa de biliard etc.)!

targ-martisor-copii-mici-mestesugari-2016-afis
image-18095

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*