Intampinam primavara cu targ de martisoare la Divertiland Playland Pipera, la Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori CONIL Editia a VII-a!

Asociatia CONIL si Divertiland Playland va asteapta sambata, 27 februarie, la TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI 2016, editia a VII-a!
Vom intampina primavara cu zambete, multa joaca si distractie la locul de joaca Divertiland, si mai ales cu un targ cu vanzare cu tematica Martisorului, cu si pentru copii!
Intre participanti se numara, desigur, si sediile de gradinite, Scoala Primara si After School CONIL, care s-au pregatit cu martisoare hand-made unicat, deosebite, dornice sa castige in acest an competitia intre institutii!

Targul se va desfasura intre orele 10.00 – 18.00 la Divertiland Playland Pipera, Sos. Pipera nr. 59, sector 2.
Sunt invitate sa participe gradinite si scoli din Bucuresti care vor expune lucrarile copiilor – martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D – avand ca tematica martisorul si sosirea primaverii.

Lucrarile vor fi negociate si vandute chiar de catre copii – parintilor si publicului larg, iar suma obtinuta de fiecare institutie se va folosi, partial (50%), in scop caritabil, in beneficiul programelor Asociatiei CONIL, pentru copiii cu nevoi speciale si copiii din medii devaforizate.

Programul evenimentului include si momente artistice deosebite – recitaluri de cantece si poezii, scurte scenete, dans – sustinute de copiii talentati din cadrul Studio Intermezzo, Club Artist Ploiesti, Scoala de Dans Dance World, Trupa de Dans Pasitos sau de “Profesorul de Joaca” Leon Magdan, ateliere de creatie pentru copii oferite de Atelier Florigami s.a.

Contacte utile: adeladacris@yahoo.com / marketing@asociatiaconil.ro, Iuliana Berca – 0786.52.93.90 / Adela Hanafi – 0721.91.40.34

Va multumim si va asteptam cu drag la targ de martisor!
ORGANIZATOR: Asociatia CONIL
PARTENER: Divertiland Playland
PARTENERI MEDIA: STV Junior, Gradinite Bucuresti.ro, Calendarul Copiilor.ro, Agenda Culturala pentru Copii, Copilul.ro, Revista CN Lazar, Romania Pozitiva.ro, Gradinite.com, Vin si Eu.ro, Bucharest Cultural Events, Lumea lui Junior.ro, Woman2Woman.ro, WebGrow, KidSpots.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*