23 iulie 2014: Vizita si Atelier de vacanta la Muzeul National al Pompierilor Foisorul de Foc Bucuresti

559986_296940720396511_1039701909_n
image-1643

Dragi parinti,

in cadrul “Saptamanii carierelor la Summer School CONIL”, miercuri, 23 iulie 2014, organizam pentru copii o vizita si un Atelier de vacanta la Muzeul National al Pompierilor Foisorul de Foc Bucuresti!

Center-Parcs-Europe-Lac-dAilette-kids-activities-Plan-My-Family-Holiday
image-1644

Atelierul de Vacanta are ca tema “Foisorul de Foc și destinul pompierilor” si este sustinut de specialisti din cadrul muzeului si ai proiectului Caravana Muzeelor, timp de 1 ora si jumatate, cu urmatoarele activitati interactive pentru cei mici:

La Muzeul Național al Pompierilor descoperim turnul de observare a incendiilor – cea mai înaltă construcție a Bucureștiului la sfârșitul secolului al XIX-lea, dar si colectii muzeale : pompe de stins incendii, uniforme, medalii, documente,  machete si altele.

Și eu știu unde este Foișorul: povestim despre importanța Foișorului de Foc pentru orasul Bucuresti, aflăm ce a adăpostit  înainte de a deveni muzeu, descoperim frumusetea cladirii monument istoric.

Foișorul și istoria pompierilor: aflăm când este ziua pompierilor, discutăm despre obiectele muzeale cele mai importante.

Situații de urgență și acordarea primului ajutor: discutăm despre misiunile salvatorilor, despre riscurile cu care ne putem confrunta, aflăm care sunt reacțiile noastre corecte în situații de urgență.

caravana-muzeelor
image-1645

Tarif: 25 lei / copil, include transport, ghidaj si taxa pentru Atelier de vacanta la muzeu

Va multumim si va asteptam, echipa Summer School CONIL!

Link util: www.muzeulpompierilor.ro/index.php/evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*