Doar o zi ramasa pana la lansarea volumului “41 DE POEME PENTRU 41 DE ANI” semnat Alice Boangiu. LA MULTI ANI, Miss Alice!

alis fvb
image-15302

“Sunt Alice Boangiu si va invit cu drag la lansarea celui de-al treilea volum pe care il semnez! Sunt versuri pentru fiecare an din viata …
Si pentru ca suntem in anotimpul darurilor, si in viata e bine sa si oferi, dedic aceasta carte copiilor mei de suflet, cei pe care incerc sa ii educ si sa-i indrum zi de zi – toate beneficiile in urma acestei lansari vor merge catre un grup special de copii.
“Si daca Raiul si-a deschis portile cerului,
Nu stiu cum sa fac, omule,
Sa nu pun bariere la intrarea in orice suflet …”
si, impreuna, sa facem semafoarele sa functioneze pe verde, pentru ca in suflete de copii sa vorbeasca bucuria!”

A mai ramas doar o zi pana la lansarea volumului de poeme “41 DE POEME PENTRU 41 DE ANI” (Ed. Integral, 2015), semnat de colega noastra, Alice Boangiu, director educational al sediului CONIL Cotroceni!
Lansarea este un eveniment cu totul special pentru asociatia noastra, intrucat, cu mare generozitate, (Miss) Alice si-a propus sa cedeze toate incasarile de pe urma vanzarii acestei carti in beneficiul campaniei “Trimite un copil atipic la Scoala!” si pentru sustinerea programelor de educatie speciala pentru copiii cu CES – cerinte educationale speciale.
Va asteptam si pe voi, prietenii Asociatiei CONIL, sa-i fiti alaturi la lansare si, de asemenea, sa ne fiti alaturi pentru a-i sprijini impreuna pe acesti copii!

Cunoscutul om de televiziune si, de asemenea, prietena Asociatiei CONIL, Ioana Maria Moldovan, a transmis, la randu-i, acest mesaj:

“Sustin din toata inima campania “Trimite un copil atipic la scoala” si va invit sa va alaturati si voi. Sa facem echipa impreuna.
De ce sustin campania? Pentru ca-mi pasa, vreau sa ajut, putin de la mine, putin de la tine, IMPREUNA putem schimba ceva. I-am cunoscut pe acesti copii atipici, pentru care Asociatia Before & After School CONIL – pe scurt, Asociatia CONIL lupta. O lupta deloc usoara, dar nu imposibila. O lupta in care putem intra si noi.
Sambata, 19 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Institute The Café, de pe Stirbei Voda 104-106, la Sala de Conferinte Stirbei Center, Alice Boangiu isi lanseaza cartea “41 de poeme pentru 41 de ani” pentru a sustine aceasta campanie. Alice, un om extraordinar, se ocupa de ani buni de copiii atipici, pentru ei va dona toate incasarile obtinute in urma vanzarii cartii. Alaturi de ea, am sa fiu si eu. Daca vrei si poti, vino alaturi de noi la lansare. Te asteptam cu drag!
Cum putem ajuta? Cumparand cartea, costa 15 lei. Chiar daca nu ajungi la lansare, poti sa ajuti. Gasesti cartea, la Asociatia Conil, de pe strada Victor Poloni nr.14.”

MULTUMIRI, Ioana, MULTUMIM tuturor pentru implicare!

Link: Facebook Event lansare carte Alice Boangiu

happy-birthday-41
image-15303

Noi, colegii si prietenii din asociatie ii uram, cu drag, LA MULTI ANI!, cu multe realizari si de acum inainte, cu bucurii si impliniri pe masura sufletului sau mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*