Asociatia CONIL crede in educatia pentru TOTI! Vino si tu alaturi de noi si sustine cauza copiilor atipici prin redirectionarea a 2% sau 20% din impozitul pe venit!

CAMPANIE _AFIS
image-15174

Cutie Gala
image-15175

Logo-asociatie mare
image-15176

Dragi parinti, colaboratori, prieteni si simpatizanti ai Asociatiei CONIL,
asa cum stiti, suntem in plina desfasurare a campaniei “Trimite un copil atipic la Scoala!”, menita sa ne sprijine in vederea colectarii de fonduri necesare infiintarii primei scoli gimnaziale incluzive, deschisa tuturor copiilor, dar mai ales celor cu cerinte speciale de educatie.
Aceasta campanie include, pe langa actiunile efective organizate de Asociatia CONIL – Gala Speciala pentru Educatie, CONIL Fest si Targul Micilor Antreprenori si Mestesugari -, campanii de colectare a cotei de 2% din impozitul pe venit realizat de persoanele fizice si a 20% din impozitul pe profit realizat de companii in anul 2015 (sau 3 la mie din cifra de afaceri), redirectionate catre ONG-uri.
Avand in vedere ca directionarea celor 20% de catre companii se face pe baza unui contract de sponsorizare, iar plata trebuie efectuata pana cel tarziu la 31.12.2015, fiind o cheltuiala a anului 2015, ii rugam pe toti cei care isi doresc sa se alature cauzei copiilor cu nevoi speciale de educatie, prin sustinerea proiectului nostru, sa ne contacteze in vederea transmiterii contractului de sponsorizare si a clarificarilor legislative privind aceasta sponsorizare.
Oamenii valorosi cred in proiecte valoroase, multumim tuturor celor ce cred in Asociatia CONIL!
Contact : adela.hanafi@asociatiaconil.ro ; office@asociatiaconil.ro ; marketing@asociatiaconil.ro
Detalii despre proiect gasiti accesand :
Site Asociatia CONIL
Pagina Facebook eveniment campanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*