GALA SPECIALA PENTRU EDUCATIE: OAMENII VALOROSI CRED IN PROIECTE VALOROASE! MULTUMIM PENTRU SPRIJIN SI GENEROZITATE!

In data de 3 decembrie, odata cu Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, Asociatia CONIL a organizat evenimentul caritabil Gala Speciala pentru Educatie, desfasurat la Crystal Ballrooms din Bucuresti.
Gala face parte din campania de strangere de fonduri “Trimite un copil atipic la Scoala!”, lansata recent, prin care Asociatia CONIL isi propune sa finanteze o noua scoala, gimnaziala, destinata integrarii copiilor cu cerinte speciale de educatie.
Asociatia a ales ca, impreuna cu prieteni de suflet, colaboratori si persoanalitati din mediul de afaceri si artistic care impartasesc aceleasi valori, sa reaminteasca tuturor drepturile celor cu nevoi speciale, dar mai ales dreptul la educatie al tuturor copiilor.

Oamenii valorosi cred in proiecte valoroase! In numele beneficiarilor sai, Asociatia CONIL vrea sa aduca multumiri si pe aceasta cale tuturor care au facut posibil acest eveniment si care au contribuit generos la reusita sa!
Multumiri sponsorilor: Asociatia La Main du Coeur, Romprest, Fair Value Consulting, Aqua Carpatica, Mercarom Solutii, Hotel Cota 1400 Sinaia , Deziclean, SELGROS, DAN International, Regus, Selgros, Irina Reisler, Divertiland, ELTA ’90, LNKO, Romstal, Communication for Community, Duchess Official, Maison Ancienne, Perfect Contur, FLOWERsophie, Olimpia Rose, Mirela Craciun Photography, Famous Production Randi, TNO Opera Nationala Bucuresti, Cofetaria Agapitos , Cofetaria Alice, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Excelsior.
Multumiri partenerilor media: Profesorul de Joaca, Radio 3Net, Radio Trinitas, Copilul.ro, Great Fashion.ro, KidSpots, RevistaCNLazar.ro, Romania Pozitiva.ro, Gradinite Bucuresti.ro, Calendarul Copiilor.ro, Agenda Culturala pentru Copii.ro, Florigami.ro, Urban Kid.ro, Vin si Eu.ro, Asociatia SUPRA, Mamici la Superlativ.ro, Cursuri pentru Copii.ro, Webgrow.ro, Asociatia Ed4Lead, Educatie Pro.ro, Festivaluri Romanesti.ro
Multumiri speciale artistilor care si-au oferit sprijinul cu atat de multa generozitate in cadrul galei si au asigurat o atmosfera de neuitat: trupa TAXI, Fabian Sanchez, Elena Gheorghe, Marioara Man Gheorghe, Mihai Napu Band, “Profesorul de joaca” Leon Magdan, trupa Dance World, Andra Petre si, nu in ultimul rand, prezentatorilor Raluca Moianu si Vlad Ionescu!
Multumiri pentru sprijin, de asemenea, si expozantilor din foaier, care au contribuit prin vanzarea de produse la “pusculita” galei – autoarea Alice Boangiu, pictor Sorina Holeiciuc, Atelier “Ciobulete” al artistului plastic Elena Lupu, Atelier “Florigami” – Florina Mitrea, precum si tuturor celor care s-au alaturat cu generozitate si noblete succesului galei, prin donatii – Corina Ozon, autoarea trilogiei “Amantii”, recent lansata, care a oferit cu bucurie cartile pentru o tombola cu premii, artistii Nicu Alifantis, Randi, trupa TAXI!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*