INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT PENTRU PARINTII COPIILOR CU CERINTE SPECIALE

lovebrain
image-14403

Dragi parinti,

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dvs. de informare, a parintilor sau a apartinatorilor copiilor si adolescentilor cu cerinte speciale.
Astfel, va invitam la un workshop cu o tematica poate surprinzatoare, insa cat se poate de reala: „Problematica sexualitatii la copiii si tinerii cu CES”.
Evenimentul va fi coordonat de dna. Eugenia Behar, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental, formator in cadrul proiectului “Keep me safe”.

Duminica, 15 Noiembrie, in intervalul 10,00 – 11,00, va invitam in Str. Dr. Pasteur nr. 1 (sediul After School Pasteur), la o intalnire de 1 ora in care sa identificam nevoile dumneavoastra de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor in urmatoarele sfere:

– Observarea, analiza si raspunsul la comportamentele sexuale social neacceptate ale copiilor nostri

– Sex si sexualitatea tinerilor cu dizabilitati de invatare

– Legislatia si cadrul general al drepturilor omului

– Valorile si atitudinile dumneavoastra in acest sens

– Cunostintele dumneavoastra despre sex, sexualitate si drepturile parintilor/ apartinatorilor si ale tinerilor

– Abilitatile dumneavoastra de a oferi informatii privitoare la sanatatea sexuala si drepturile sexuale si ale reproducerii ale tinerilor cu dizablitati de invatare si de a da sfaturi intr-un limbaj usor de inteles

In urma acestei intalniri intentionam sa organizam o serie de ateliere in care sa putem lucra impreuna specific pe problematica ridicata de dumneavoastra, astfel crescand implicit capacitatea de aparare a tinerilor cu dizabilitati de invatare impotriva abuzului sexual si a violentei.

Va multumim si va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*