Daily Archives: March 31, 2016

Grupa mica de la CONIL Kindergarten13 Septembrie, activitati in clasa, joaca si sport in curte la gradi …

Invatam despre cele patru elemente ale naturii si facem experimente la CONIL Kindergarten 13 Septembrie

Saptamana aceasta am vorbit despre cele 4 elemente fundamentale din natura, apa, aer, foc, pamant si am avut o saptamana dedicata experimentelor de tot felul!
De la starile de agregare ale apei, la vizualuzare de filmulete despre tornade si uragane, despre tsunami si cutremure devastatoare, am aflat multe informatii interesante.
Astazi am continuat cu o demonstratie despre cum sa ne protejam in cazul cutremurelor si incendiilor, cum stingem focul si cum sunam la Serviciile de urgenta pentru a cere ajutor.
Miss Oana: “Multumesc, copii, pentru motivatia pe care mi-o dati in fiecare zi!” 🙂

Va asteptam duminica la cros! 10Km & Family Run – “Cursa copiilor si parintilor”, in sprijinul persoanelor cu dizabilitati!

SO_Logo
image-20294

Haideti si VOI la CROS, sa sustinem cauza persoanelor cu dizabilitati!
Duminica aceasta, 3 aprilie, se desfasoara in Bucuresti – zona Piata Constitutiei, crosul 10Km & Family Run – “Cursa copiilor si parintilor”!
Ora de incepere: 12.40, punctul de plecare fiind din Piata Constitutiei. (Informatii si Regulament Cros Family Run)
Vom sustine cauza organizatiei SPECIAL OLYMPICS, aratand astfel ca putem sa ne distram prin sport alaturi de alti copii, cu sau fara dizabilitati!
Va mai puteti inscrie, inca, online la “Cursa copiilor si parintilor” şi la “Cursa bebelusilor”, dupa caz, sau chiar duminica, la fata locului, pana la ora 10.30! Taxa de participare este de 35 lei la “Cursa copiilor si parintilor” si 40 lei la “Cursa bebelusilor”.
Multumim si va asteptam cu drag la CROS!

Site cros 10Km.ro

cros 1
image-20295

cros 2
image-20296

afis cros
image-20297