Daily Archives: March 3, 2016

STRUCTURA PE CLASE PENTRU ANUL SCOLAR 2016 – 2017 LA SCOALA PRIMARA CONIL GHENCEA SI EVALUARILE PSIHOSOMATICE PENTRU PRESCOLARI

Pentru ca au inceput inscrierile la scoli, va oferim informatii utile privind anul scolar 2016-2017 la Scoala Primara CONIL Ghencea:

STRUCTURA PE CLASE PENTRU ANUL SCOLAR 2016 – 2017:
Clasa pregatitoare – Numar de clase pregatitoare – 1 clasa
Clasa I – Numar de clase pregatitoare – 1 clasa
Clasa a II-a – Numar clase I – 1 clasa
Clasa a III-a – Numar clase II 2015-2016 – 1 clasa
Clasa a IV-a – Numar clase III 2015-2016 – 1 clasa
NOU! 1 CLASA a V-a IN CURS DE AUTORIZARE
CONDITII DE INSCRIERE
1. Copiii care au implinit varsta de 6 ani pana la 31 august 2016 se inscriu direct in clasa pregatitoare
2. Copii care implinesc varsta de 6 ani intre 1 septembrie si 31 decembrie 2016 pot fi inscrisi in clasa pregatitoare numai cu conditia obtinerii avizului psihologului la evaluare psihomotrica
3. Parintii ai caror copiii implinesc varsta de 7 ani pana la 31 august 2016 POT face cerere pentru inscrierea acestora in CLASA I

Link-uri utile: Site Min. Educatiei – inscrieri invatamantul primar

Site Asociatia CONIL

Planificare evaluare psihosomatica prescolari ISMB

Precizari ISMB evaluare psihosomatica

Ne place sa coloram, sa lipim si sa mesterim, impreuna cu Miss Mihaela! Grupa mica de la CONIL Kindergarten 13 Septembrie, la activitati artistice …

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit si poti “Trimite un copil atipic la Scoala!”, program al Asociatiei CONIL pentru copiii cu nevoi educationale speciale! Iti multumim!

Formular 230 2% Asociatia CONIL

In cadrul campaniei “Trimite un copil atipic la Scoala!”, Asociatia CONIL lanseaza campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2015) pentru colectarea de fonduri necesare infiintarii primei scoli gimnaziale incluzive, deschisa tuturor copiilor!
Si dvs. puteti ajuta copiii cu nevoi educationale speciale din cativa pasi simpli, care nu implica nicio cheltuiala suplimentara!

Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2015 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2015 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2016: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.
3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza copiilor cu nevoi speciale, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi.
Un voluntar al Asociatiei CONIL va veni la sediul tău să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ne poţi contacta la 0721-914.034 sau la e-mail adela.hanafi@asociatiaconil.ro
4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru copiii cu CES – cerinte educationale speciale – si pentru viitorul lor!
5. Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2016

Multumim in numele beneficiarilor nostri, copiii!

Teme, joaca in curte, pregatiri de Ziua mamei sau optional de sah, la Before & After School CONIL Pasteur …

Buburuzele si Stelutele de la CONIL Kindergarten Cotroceni, plini de harnicie la activitati, fise de lucru si la lucrarea practica “Grădina cu floricele “…

Copiii Scolii Primare CONIL, participanti la concursuri de creatie

Concursul ,,Alege, este dreptul tau!” si concursul de creatie de martisoare si felicitari ii are ca participanti pe copiii talentati de la Scoala Primara CONIL Ghencea!
Le uram mult succes!