Daily Archives: May 19, 2015

Duminica, sunteti invitati la CONIL Fest 2015, sa-i urmariti pe copiii talentati ai CONIL’s Music Studio! (24 mai, Sala Mare si Sala Mica , Palatul National al Copiilor)

Dragi prieteni ai Asociatiei CONIL,

la finalul acestei saptamani – duminica, 24 mai 2015 -, incepand cu ora 9,00, la Palatul National al Copiilor din Capitala (Sala Mare si Sala Mica), va avea loc o noua editie, cea de vara, a CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a!

CONIL Fest – Festivalul Integrarii este un eveniment unicat prin aceea ca se adreseaza tuturor copiilor, fie ei tipici sau cu nevoi speciale, scopul sau declarat fiind promovarea talentului, dar si a tolerantei, prin implicarea copiilor atipici in activitati artistice cu public.
Pe scenele Salii Mici si Salii Mari a Palatului Copiilor din Bd. Tineretului sunt asteptati sa participe duminica mai bine de 1500 de copii din gradinite, scoli, cluburi artistice, scoli de dans si balet – particulare si de stat, din Bucuresti si din tara.

Intre micii artisti invitati se vor numara, desigur, si copiii CONIL’s Music Studio, instruiti cu drag si multa daruire de Monica & Orest Pislariu Ranghilof, precum si cei ai CONIL Band! Momentul copiilor CONIL este programat incepand cu ora 16:00.

AFIS CONILFEST 2015 nou final
image-7259

Afisul CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a include muzica – interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri moderne si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii de gimnastica sau arte martiale, momentele speciale cu invitati indragiti s.a. Din foaier vor fi nelipsite atelierele distractive si creative pentru cei mici, concursurile cu premii si animatia!

Invitati speciali: actorul Leon Magdan, cu un moment inedit de teatru de umbre prezentat si premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, micile vedete ale Scolii de Televiziune “Tudor Vornicu” STV Junior, Trupa de teatru de marionete “Clopotel” si multe alte surprize.

Intrarea este libera, iar distractia si voia buna – garantate, asadar va asteptam pe toti cu drag!

Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, Asociatia 3 M si Profesorul de joaca Leon Magdan. Avem alaturi parteneri de nadejde precum: Primaria Sector 5 Bucuresti, Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Scoala de Televiziune STV Junior.
Sponsori: Grupul Editorial CORINT, Aqua Carpatica, Biofarm, DivertiLand, Asociatia M.A.M.E., Tymbark
Parteneri media: Radio Trinitas; gradinitebucuresti.ro; calendarulcopiilor.ro; greatfashion.ro; cursuripentrucopii.ro; gradinite.com; urbankid.ro; vinsieu.ro; agendaculturalapentrucopii.ro; romaniapozitiva.ro; florigamibonsai.ro; GoKid.ro; mamicilasuperlativ.ro; Asociatia S.U.P.R.A.; Asociatia Ed4lead; Asociatia EDU Sfera; e-studio.ro; fotosferic.ro – Factory Line Studio; festivaluri-romanesti.ro; EducatiePRO.ro; Revista BUBU; ACS United Soccer Bucuresti, Asociatia UNAWE in Romania.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
www.conil.ro
Iuliana Berca – Event Project Manager
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44
E-mail: marketing@asociatiaconil.ro