Daily Archives: May 8, 2015

“CONIL Eco-Fashion Day” de la Palatul Copiilor Bucuresti, o reusita deplina! Felicitari tuturor!

Noi imagini cu parada modei eco si copiii minunati de la sediile CONIL Cotroceni, Ghencea, 13 Septembrie sau Crangasi … “CONIL Eco-Fashion Day” de vineri, de la Palatul Copiilor Bucuresti, a fost o reusita!
Felicitari din nou pentru imaginatie si pentru munca depusa: Miss Mariana Ion, Miss Raluca Marzan, Miss Oana Cerbanic, Miss Gabriela Zamfir, Miss Alice Boangiu, Miss Diana Constantin, Miss Vio Enache, Miss Gabriela Dona, Miss Cristina Dobre, Miss Mihaela Pantelimon si Miss Julia Dragomir!

Va asteptam in weekend in Parcul Herastrau, la ONG FEST 2015!

ONG Fest 2015 CONIL
image-6875

Dragi prieteni, in acest weekend, (9-10 mai), intre orele 10,00 – 18,00, suntem prezenti cu standul Asociatiei CONIL la ONG FEST 2015!

ong fest 1
image-6876

Va invitam si pe voi in Parcul Herastrau (cortul 85, zona spre lac, intrarea dispre Piata Charles de Gaulle), sa ne vizitati, sa ne imprietenim, sa aflati despre activitatile dedicate copiilor si despre oferta noastra educationala! Vom avea, ca de obicei, animatie si mini-ateliere creative la stand, multe zambete si voie buna!
Nu vom lipsi, duminica, in intervalul 11,20 – 12,10, de pe scena artistica a evenimentului: Corul Scolii Primare CONIL, copiii talentati de la CONIL’s Music Studio (prof. Orest & Monica Pislariu Ranghilof) si CONIL’s Band – trupa de rock-folk, vor canta si va vor incanta cu siguranta!
Va asteptam cu drag, noi vom fi acolo, echipa CONIL!

ong fest 4
image-6877

ong fest 3
image-6878

ong fest 2
image-6879

Parada eco-fashion sau parada talentelor de la gradinitele si Scoala Primara CONIL? Azi e “CONIL Recycle Eco-Fashion Day”!

Copii minunati de la sediile CONIL Cotroceni, Ghencea, 13 Septembrie sau Crangasi, creatii ingenioase din materiale reciclate, hainute pline de imaginatie, oameni daruiti meseriei si implicati, pe scurt – “CONIL Eco-Fashion Day”, vineri, la Palatul Copiilor Bucuresti!
Felicitari pentru imaginatie si pentru munca depusa: Miss Mariana Ion, Miss Raluca Marzan, Miss Oana Cerbanic, Miss Gabriela Zamfir, Miss Alice Boangiu, Miss Diana Constantin, Miss Vio Enache, Miss Gabriela Dona, Miss Cristina Dobre, Miss Mihaela Pantelimon si Miss Julia Dragomir!

Felicitari, desigur, si corului CONIL’s Music Studio, coordonat de Miss Monica Pislariu Ranghilof, care si-a incantat din nou audienta!

LA MULTI ANI, SIMONA!

LA SCOALA PRIMARA CONIL GHENCEA, COLEGII SI MISS GABRIELA AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE A SIMONEI SANDU, DE LA CLASA PREGATITOARE.
II URAM SA CREASCA MARE SI SANATOASA, ECHIPA CONIL GHENCEA!