Daily Archives: May 7, 2015

“PAMANTUL ESTE CASA NOASTRA”: la Palatul National al Copiilor, gradinitele si Scoala Primara CONIL prezinta “CONIL Recycle Eco – Fashion Day”!

Daca e primavara, CONIL se imbraca in verde … eco!

Vineri, 8 mai, incepand cu ora 9,00, copiii gradinitelor CONIL vor participa pe scena salii mari a Palatului National al Copiilor din Bucuresti la un super – eveniment cu tematica ecologista, “Recycle Eco Fashion Day”!
Evenimentul este organizat in parteneriat cu targul educational After School & After Work, desfasurat in perioada 8 – 9 mai la Palatul National al Copiilor, si se desfasoara in cadrul proiectului “Scoala Zero Waste”, competitie de ecologie la care Scoala Primara CONIL este inscrisa.

targ-after-school-after-work
image-6805

Copiii vor urca pe scena si vor defila cu fel de fel de costumatii din materiale reciclate, realizate cu multa imaginatie, simt artistic si rabdare, cu ajutorul nepretuit al Miss-elor gradinitelor si Scolii Primare CONIL.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, copiii participanti sunt asteptati la sediile gradinitelor pana cel tarziu la ora 8,30, de unde vor pleca spre Palatul Copiilor.
Parintii sunt invitati cu drag sa participe! Va multumim si va asteptam!

LA MULTI ANI, ELENA!

felicitare
image-6790

Colegii Elenei Duican – Ella, de la After School CONIL Cotroceni, i-au facut o surpriza de ziua ei si au felicitat-o cu drag, la implinirea celor 8 ani minunati!
Ii dorim sa creasca mare, la fel de frumoasa (la chip si suflet) si de isteata, din partea echipei CONIL Cotroceni!

Saptamana plina la orele de limba engleza cu Miss Iuliana, la After School CONIL Staicovici

“Pitici” si juniori, de la clasa 0 pana la a IV-a, au fost in plina activitate la orele de limba engleza si Modul Cambridge de la After School CONIL. Se apropie finalul de an, e timpul recapitularilor …
Cambridge Movers: Round up Past Tense – “Then and now” (About the old city, old times and people of the past), ora de engleza la clasa 0: Who says Bingo? (Joc de recunoastere si atenție distributiva), Cambridge Starters clasa I: recapitulare, test, “Clothes”- exerciții, alcătuire de propozitii, Storytime and games, Cambridge clasa 0: Our Clothes, round up Things that I like/don’t like și Shapes.

LA MULTI ANI, BIANCA!

Bianca Dragan si-a sarbatorit implinirea celor 6 ani alaturi de colegii de la Grupa Spiridusilor (si de Elsa), in curte la CONIL Kindergarten Cotroceni.
“La multi ani, copila draga!
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de acum inainte!
Sa ai parte de fericire, sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume,
De la MISS doar ganduri bune!
P.S: Cum am mai promis – astept si invitatia la nunta!:))”
Miss Alice Boangiu, un suflet de poet ca intotdeauna, i-a facut o urare minunata Biancai. Ne alaturam si noi cu urari si ganduri bune, echipa CONIL Cotroceni!