Monthly Archives: February 2015

Sambata va asteptam la COCOR Store, la targ de martisor: “Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”, editia a VI-a!

Afis Targ Martisor 2015 promovare
image-3928

Dragi prieteni, sarbatoarea martisorului se apropie, asa ca va asteptam cu drag la o noua editie, a VI-a, a deja traditionalului “Targ de martisor al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”, organizat de Asociatia CONIL!
Sambata, 28 februarie 2015, la Magazinul COCOR Store din centrul Capitalei, la etajul 3, in intervalul orar 11.00 – 17.00, Asociatia CONIL invita toti copiii sa-si demonstreze creativitatea, talentul artistic si spiritul antreprenorial! Vizitatorii vor avea ocazia sa admire expozitia cu vanzare de lucrari ale copiilor, si sa plece acasa cu produse unicat pentru cei dragi!
Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor si scolilor bucurestene care doresc sa promoveze lucrarile copiilor (martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D s.a.) cu tematica martisorului si sosirea primaverii, la standurile special amenajate, intr-un cadru inedit.
De la debut, pana la actuala editie, evenimentul si-a propus sa sprijine afirmarea talentelor, sa incurajeze copiii sa dobandeasca spirit de afaceri, sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si de lucru in echipa. Totodata, se doreste promovarea institutiilor participante la concurs si stabilirea unei relatii de prietenie si de colaborare intre acestea.
Nu in ultimul rand, ne propunem sa ne distram impreuna: targul va fi animat de momente artistice speciale, cat si prin activitati recreative si distractive. Desigur, intrarea este libera!
Va multumim si va asteptam cu drag la “Targul de martisor al micilor mestesugari si antreprenori – editia 2015”!

Organizator: Asociatia CONIL

Partener: COCOR Store Bucuresti

Parteneri media: gradinitebucuresti.ro; calendarulcopiilor.ro; kidsnews.ro; gradinite.com; Greatfashion.ro; romaniapozitiva.ro; vinsieu.ro; florigami.ro; urbankid.ro; agendaculturalapentrucopii.ro; Events Design.

Linkuri utile:
http://www.youtube.com/user/CONILKIDS
https://www.facebook.com/conilasociatia/photos_albums
https://picasaweb.google.com/100516410526643234304
www.conil.ro

Pentru detalii suplimentare:

Iuliana Berca – Project Manager
0766.08.55.44/0723.693.066
marketing@asociatiaconil.ro

image001 (1)
image-3923

EventsDesign şi Transylvania College au plăcerea de a vă invita să participaţi la cel mai important eveniment de parenting al anului 2015, conferinţa “Helping your Child Find Success in School and Life”, susţinută de Michael G. Thompson, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca, în data de 21.03.2015, la Grand Hotel Italia.

Michael G. Thompson, Ph.D. este psiholog specializat în consilierea copiilor şi a familiilor acestora şi autor al mai multor cărţi pe teme de educaţie şi parenting. Ne va sprijini în eforturile pe care le facem în creşterea copiilor, răspunzându-ne la întrebările legate de situaţii personale cu care ne confruntăm ca şi părinţi, care ne îngrijorează şi la care nu găsim soluţii.

Ce putem face pentru a-i ajuta pe copii să aibă succes la școală și în viață? – prima conferință de parenting din Cluj-Napoca oferită de un expert internațional în domeniu!

Dr. Thompson va împărtăși cu noi expertiza însușită după zeci de ani de cercetare în domeniul psihologiei copiilor, pe parcursul cărora a avut ocazia să lucreze îndeaproape cu sute de copii (în special cu băieți), cu familiile și dascălii acestora. Ne va sprijini în eforturile pe care le facem în creșterea copiilor, răspunzându-ne la întrebările legate de situații personale cu care ne confruntăm ca și părinți, care ne îngrijorează și la care nu găsim soluții.

Pe parcursul unei întregi zile, Dr. Thompson ne va fi partener în misiunea noastră de a crește copii fericiți, sănătoși, echilibrați, cu stimă de sine, copii care vor ajunge să se bucure de succes la școală și în viață.

Beneficiezi de 20% reducere la înscriere daca folosești codul CONIL20.

Site-ul evenimentului: http://parenting.transylvania-college.ro/

Persoana contact:
Mădălina Petrean
Sales Specialist | EventsDesign
Tel: +40 721 331 353
+40 364 146 681
E-mail: madalina.petrean@eventsdesign.ro

Address: Str. Victor Babeș, Nr. 3, Ap. 5, Cluj-Napoca, România

REGULAMENT DE PARTICIPARE LA TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI, Editia a VI-a (28 FEBRUARIE 2015, COCOR STORE)

Targul de martisor “TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI” se desfasoara pe 28 februarie 2015, in intervalul 11.00-15.00, in incinta COCOR Store etajele 2 si 3.
Cadrele didactice care vor insoti copiii se vor prezenta la ora 10.00 pentru aranjarea meselor de expunere. Elevii vor sosi incepand cu ora 11.00, ora la care va incepe si targul.
Concursul se desfasoara numai in spatiul special alocat. Este interzisa comercializarea produselor in afara spatiului de expunere.
Concursul se desfasoara sub forma unei expozitii cu vanzare, fiecare institutie participanta primind din partea organizatorilor o masa si doua scaune pentru a-si desfasura activitarea. Copiii vor negocia cu parintii/comparatorii pretul de vanzare al obiectelor expuse.
Pentru lucrarile expuse, organizatorul nu poate impune un pret minim sau maxim de vanzare. Numai institutiile participante pot fixa un pret minim fara de care nu se poate vinde un produs. De la acest pret poate incepe negocierea.
Drept castigator va fi declarata institutia care va reusi sa stranga suma cea mai mare la finalul intervalului de concurs, respectiv ora 14.30. Casele care functioneaza pentru incasarea banilor se vor inchide la 14.30, pentru finalizarea calculelor si desemnarea castigatorilor.
Nici una dintre gradinitele participante nu are dreptul sa incaseze numerar de la cumparatori. Pentru buna functionare a concursului, organizatorul va infiinta cateva case de plata si va stabili repartitia gradinitelor/scolilor pe case de plata pentru a nu se produce ambuteiaje.

Modalitatea de plata si de incasare a banilor va fi urmatoarea:
1. Institutiile participante vor completa un bon cu suma ce urmeaza a fi platita de comparator.
2. Suma de pe bon se achita la caseria desemnata pentru institutia respectiva, iar cumparatorul va semna intr-un process verbal de donatie la caserie.
3. Casierul va stampila bonul (cumparatorul avand dovada platii) si cumparatorul va returna bonul la stand, primind in schimb obiectul cumparat.
4. La sfarsitul competitiei, casierii vor face totalul sumelor incasate stabilind castigatorul.
5. In baza tabelelor de donatie, se va calcula suma care revine fiecarei institutii participante (respectiv 50% din incasarile facute de aceasta) si suma care revine Asociatiei CONIL (respectiv 50%). Sumele cuvenite institutiilor vor fi predate pe baza de Proces Verbal, semnat de ambele parti. Incheierea Proceselor Verbale se va face dupa finalizarea concursului.
Festivitatea de premiere va avea loc imediat dupa centralizarea datelor, la finalul concursului, respectiv la ora 15.00. Va fi desemnat un castigator si acesta va primi cupa evenimentului si diploma de locul 1. Castigatorii locurilor 2 si 3 vor primi diploma de premiu si un cadou pentru institutie.
Gradinitele participante au dreptul de a-si face publicitate prin flyere si roll-up-uri in spatiul alocat acestui eveniment.
In intervalul orar afectat targului, supravegherea copiilor cade in sarcina parintilor acestora si a educatorilor lor.

Va multumim si va asteptam, ASOCIATIA CONIL

Va asteptam la Targul de martisor “Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”, editia a VI-a!

Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015, editia a VI-a!
Sambata, 28 februarie 2015, la Magazinul Cocor din Capitala, in intervalul orar 11.00 – 15.00, la etajele 2 si 3, Asociatia CONIL invita copiii sa-si demonstreze creativitatea, talentul artistic si spiritul antreprenorial!

Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor si scolilor bucurestene care doresc sa promoveze lucrarile copiilor (martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D s.a.) cu tematica martisorului si sosirea primaverii, la standurile special amenajate, intr-un cadru inedit.
De la debut, pana la actuala editie, evenimentul si-a propus sa sprijine afirmarea talentelor, incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit de afaceri, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, promovarea institutiilor participante la concurs si stabilirea unei relatii de prietenie si de colaborare intre acestea.
Nu in ultimul rand, ne propunem sa ne distram impreuna: targul va fi animat de momente artistice speciale, cat si prin activitati recreative si distractive.
Va multumim si va asteptam cu drag la Targul de martisor al micilor mestesugari si antreprenori – editia 2015!

Organizator: Asociatia CONIL
Partener: COCOR Store Bucuresti

Linkuri utile:
http://www.youtube.com/user/CONILKIDS
https://www.facebook.com/conilasociatia/photos_albums
https://picasaweb.google.com/100516410526643234304
www.conil.ro

Pentru detalii suplimentare:

Iuliana Berca – Project Manager
0766.08.55.44/0723.693.066
marketing@asociatiaconil.ro