Daily Archives: July 11, 2014

VA ASTEPTAM CU DRAG LA SAPTAMANA STIINTELOR SI A PAMANTULUI!

Stimati parinti si dragi copii,

Conil Summer School a pregatit un program foarte interesant pentru saptamana 14.07 – 18.07.2014 si anume SAPTAMANA STIINTELOR SI A PLANETEI PAMANT!!

TARIF: 300 RON/SAPTAMANA pentru externi si 210 RON/SAPTAMANA pentru copiii interni de la gradinitele Conil si pentru copiii inscrisi la Summer School, in baza abonamentului lunar

Program:
14.07 – Cele mai interesante fenomene ale naturii – invatam despre fenomenele naturale prin experimente amuzante;
15.07 – “Micii ecologisti”: rolul nostru in protejarea mediului inconjurator; realizam propriul portofoliu despre Pamant, plante si animale;
16.07 – Vizita la Muzeul de Geologie din Bucuresti;
17.07 – Excursie de 1 zi la Salina Slanic Prahova;
18.07 – “Comorile Pamantului” – aflam despre pietre semi-pretioase, minerale si fosile; facem propria colectie de pietre si scoici; decernarea de diplome de participare si premii.

Invatam despre plante la Gradina Botanica, coloram si ne jucam in curte

Copiii de la Conil au incheiat o Saptamana Verde plina!

Ziua de vineri le-a rezervat copiilor de la Conil Summer School & Kindergarten multe surprize: au fost in vizita la Gradina Botanica, au invatat despre plante si flori, despre cum sa ocroteasca plantele si despre beneficiile “inimii verzi”. De asemenea, au recapitulat ceea ce Miss Cristina le-a povestit despre cum sa mancam sanatos si au invatat cu Miss Iuliana despre dinozauri si animale de mult disparute.

Ne-am jucat in curte, am colorat, am finalizat portofoliile Saptamanii Verzi si am realizat un mini colaj cu dinozauri.

DSCN0142
image-1278

SUPER ZI DE DISTRACTIE LA MATEI FUN CLUB

Joi, 10 iulie 2014, in cea de-a patra zi a Saptamanii Verzi la Conil Summer School, cei mici si mijlocii s-au distrat de minune la Matei Fun Club – Crangasi!

Copiii de la Conil Summer School & Kindergarten au facut prima lor vizita (cu siguranta nu si ultima :)) , la locul de joaca – Matei Fun Club din Crangasi.

Totul a fost la superlativ: jucarii, masinute, mingi si bile! Dar mai ales, nu au lipsit copiii dornici de joaca, veselia si distractia! Va invitam sa ne vedeti la joaca!

DSCN0095
image-1276